5 Şubat 2014 Çarşamba

Bakalım ne kadar doğru çıkacak :)

Elektronik sigara ile ilgili okuduğum haberler sonrasında ortya çıkan manzara;

Bir ara Green Smoke'un distribütörlüğünü alarak Türkiye piyasasına girme teşebbüsünde bulunan yerli bir Holding firması..web sitesini kurmuş ama hazırlık aşamasında bırakmıştı sonrasında siteye erişim tamamen engellendi... Dün okuduğum bir habere göre  Marlboro markasının sahibi Altria, Green Smoke'u satın almış....Ne var bunda diyeceksiniz..Şu noktaya kadar bence de bir şey yok alabilir değil mi?

Çok daha evvelinde okuduğum bir haberde; kartuş dolumu yapılabilinen yani şişe ile satılan likitlerin satışının durdurulup, cartomizerli ve paket içinde satılanların daha güvenli olduğu gibi safsatalar okumuştum...Hatta sağlık bakanımıza esigara hakkında soru sorulduğunda bizlerce uygun bir model üretildiğinde tekrar değerlendirmeğe alırız diye belirtmiş, bende bu sözüne takılmıştım...Size göre uygun olan ne !?

Varsayım;
Elektronik sigara, sigarayı bırakmak için alternatif sağlık ürünü olarak kabuledilecek. Şişe ile likit dolumu yapılan cihazlar sağlık koşullarına uygun kabul edilmeyip, üretici firma tarafından likit dolumları yapılmış cartomizerli ürünler sağlık koşullarına uygun kabul edilecek...Sebeb olarak ta nikotin seviyelerini kontrol altında tutabiliriz gibi bir ifade yer alacak.

Böylelikle elektronik sigara için uygun olan model bulunmuş, onaylanmış olacak.

Oysaki sigaraya benzeyen ve otomatik tabir edilen modeller sigaradan oluşan alışkanlığınızı değiştiremeyecek ve bir çoğu tekrardan sigara içmeğe devam edecektir...Bakalım öngörüm ne kadar doğru çıkacak :)

Sevgiler

Aylin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder