24 Eylül 2013 Salı

Elektronik Sigara Araştırmaları - 5 - Delirium 69 evod bcc

Günaydın herkese! 

Şimdi diyeceksiniz ki elinde elips C var memnunsun, niye başka modeller aldıp, kullanıyorsun?...Açıkçası bu cihazları çok beğendiğim ve merak ettiğim için zamanla başka modellere de yöneldim..Buna keyifli bir kolleksiyon veya hobi de diye bilirisiniz...Bu blog'u tutmamın sebebi de ilk başta yaşadığım bilgi karmaşasını bir nebze de olsa düzene sokabilmek...Google' da "elektronik sigara" yazıp arattığınızda bin tane web site ile karşılaşırsınız ve bunlardan hangisine güveneceğinizi veya hangi modeli seçeceğinize yarı şüpheli karar verirsiniz. Bundan sonrası "Ya kısmet, Allah'a emanet..." Amacım sigaradan bir an evvel kurtulabilmeniz için işinizi biraz daha kolaylaştırmak ve doğru kanallara ulaşmanızı sağlamaktır. 

Size zarar veren bir alışkanlıktan kurtulmanın  kazandıracaklarını hayal bile edemezsiniz... Elektronik sigara, gerçekten sigarayı bıraktırıyor ve yeni bir hayata yelken açmanızı sağlayabiliyor ki ben bunun canlı kanıtıyım. elips c ile sigaraya elveda dediğim günden sonra iki hafta içinde vücudumun yenilendiğini, temizlenmeye başladığını hissettim. Bir nevi arınma veya detoks gibi diyebiliriz. Vücudunuz içinizde biriktirdiğiniz bir çok zararlı maddelerden kurtulmak için çalışacak ve siz her geçen gün kendinizi biraz daha dinç ve sağlık hissedeceksiniz...Taki tamamıyla temizlenene kadar.

Nette ki kargaşaya dönecek olursak, ilk önce ismi ile sonra modelleri ile dikkatimi çeken başka bir marka da  "Deliriyorum'un şiveli versiyonu olan "Delirium" dur. Delirium markası Avrupa daki bazı buharcıların bir çok modeli beğenmeyip kendi tasarımlarını oluşturmak istemesi ile ortaya çıkmış bir markadır ve bir kaç modele sahiptir. Bildiğim kadarı ile ilk önce DeliriumTM denilen modeli piyasaya çıkmıştır ve ondan sonra Delirium Luna ve Delirium 69 denilen modeller üretilmiştir. Bu modellerden sadece Deliruium69 a sahibim ve diğerlerini hiç kullanmadım...Bildiğim ve ilgili firmaya sorduğum kadarı ile Delirium Luna biraz Ovale elips c ye benzemektedir. Değiştirilebilir atomizer kafaları mevcuttur.

Delirium 69' u tercih etmemdeki sebeb atomizerinin farklı olması. Atomizeri, yani bu ürün için tankomizer denilen ( şefaf tanklı olan ve şekil itibari ile clearomizer benzeyen) kısmının iki özelliği var ; birincisi atomizer tankın içinde ve alt kısımda olduğu için atomizer teli (coil'i) likit ile temas halinde bu da hep ıslak kalmasını sağlamakta ve yanık tat ihtimalini en aza indirgemektedir. Tabi tank ta likit olduğu müddetçe,  :) ikincisi özelliği ise: Delirium 69 ile vg bazlı tatlı aromalı likitlerin tadını daha baskın hissetmeniz  ve aldığınız nefesin diğer atomizerlere oranla daha serin bir ısı ile veriyor olması hiç yoktan benim hoşuma giden bir özelliği oldu, çünkü meyve aromalı likit kullanacaksam arada delirium 69'u tercih edebiliyorum.Bu arada Delirium 69 'un tank kapasitesi 1.6 ml olduğundan devamlı likit doldurmak zorunda kalmıyor gün boyu kullnabiliyorsunuz.
Şimdi yazarken bir özelliği daha aklıma geldi ego tip bataryalarla veya mod tabiredilen Evic, Protank gibi modellerlede bu evod bcc delirium 69 'u kullanabilirsiniz. Ben daha çok 900 mah vv leri veya evic i tercih ediyorum..Bu arada http://www.esigaratamam.com adlı siteden benim gibi sizde bilgi edinebilirsiniz.

Hadi size kolay gelsin, yarın görüşmek üzere
Sevgi ile kalın
Aylin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder