27 Aralık 2013 Cuma

eCom Elektronik Sigara

eCom aşığı olabilirim...Değiştirilebilinir buharlaştırıcı sistemlerini tekrardan elden geçirip geliştirmişler. Değiştirilebilinir voltaj seviyesine uyumlu ilk buharlaştırıcı (atomizer) olarak tasarlanmış, hatta en güzel özelliklerinden biri nefes çekim kuvvetinize göre de ayarlanabiliyor olması...Yanında gelen ayar aleti ile bunları yapmanız mümkün olduğu gibi, şarj durumunu da size göstermesi gibi özellikleri mevcut..


Gördüğüm o ki mod elektronik sigaralar ile ego yu birleştirip yepyeni bir ürün çıkartmışlar..Bu ayar aleti ile nasıl değişiklik yapılıyor tam idrak etmemiş olsamda denediğimde herşeyi daha net anlayabileceğime ve kolay geleceğine inanıyorum....

Alt ksıımdaki halkayı saat yönünde veya tersin şeklinde çevirdiğinizde voltaj  geçişi sağlayabilir, 3.3V-4.8V ve 4.5W-9.6W aralıklarında kullanabilirsiniz. Kısa devre koruma özelliği ile hem bataryayı hemde atomizeri koruyor..demek ki bu atomizer kafalarının ömrü çok daha uzun olacak...Güzel bir gelişme.
Bu arada Ovale de bu modeli üretmiş olduğu için gönlüm rahat....Joyetech'i kim satar nereden güvenilir  bir şekilde temin edilir bilmem. Bazıları Joyetechçi ise ben de Ovaleciyim :)




Sevgiler

Aylin





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder