6 Kasım 2013 Çarşamba

Girişimcilik Dediğin Böyle Olur!..Çok İyi Bir Fikir..

Günaydın....Sabah sabah mailimde görünce çok hoşuma gitti. Teşekkürler Ayhan, çok iyi bir fikir, çok beğendim. Elektronik sigara satışı Türkiye'de de serbest olsa da bende böyle bir işe girişsem. Kendi işimi yapmak ne kadarda güzel olur. Hem hobi, hem iş tadından yenmez..Ayrıca çok da tarz olmuş..böyle bir şey yapma imkanım olsa kesin Ovale ve Natura Hexocell likitleri için baylik vs.ne gerekiyorsa alırdım.Çook şık olur, çok.. :) Ben de istiyorum.  <3

Sigarayı bırakmak isteyenler bu bara geliyor

New York'un ilk elektronik sigara barı, sigarayı bırakmak isteyen tiryakilerden yoğun ilgi görüyor -Alkol satışı yapılmayan barın menüsünde 90'a yakın elektronik sigara çeşidi yer alıyor.
New York'ta açılan elektronik sigara barı, sigarayı bırakmak isteyen tiryakilerden yoğun ilgi görüyor. Manhattan'ın SoHo bölgesinde iki hafta önce açılan barda 5 farklı hacme sahip 90 çeşit elektronik sigara likidi satılıyor. İsteğe göre 24, 18, 12 ve 6 miligram ile sıfır nikotine sahip elektronik sigaralar, ürettikleri buhar sayesinde tiryakilerin alışkanlıklarını yenmelerine yardımcı oluyor. Yüksek oranlı nikotinle elektronik sigara kullanmaya başlayan tiryakiler, kademeli olarak nikotin bağımlılıklarını yenebiliyor. Müşterilerin tadarak satın aldıkları; çilek, muz, çikolata, mentol, böğürtlen gibi aromalı elektronik sigaralar, Amerikalıların yanı sıra turistlerin de ilgisini çekiyor. Hergün onlarca turist, satın aldıkları elektronik sigara ve likitlerini ülkelerine götürüyor.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/4701/Sigarayi_birakmak_isteyenler_bu_bara_geliyor.html#

Sevgiler
Aylin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder