14 Kasım 2013 Perşembe

Neymiş bu Janty Mid :)

Günaydınnn geçenki yazımı okuyanlar bilir ; esigaratamam 'ın %50 indiriminden faydalanarak Janty Mid almıştım...en sonunda incelemek nasib oldu. Görünüş itibari ile pek cazip değil, cartomizerli sistemleri çok tercih etmediğimden protank ve evod bcc ile kullandım. İkisinde de muhteşem performans sağladı. Janty mid te 4 adet voltaj ayarı yapabiliyorsunuz ve nefes çekerken bu ayarı istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Bunu başka bir elektronik sigara ile yapsanız garanti yanık tadı alırsınız. Mid'in ayrıcalığıda bu noktada başlıyor. Joystick düğmesi ile çok hızlı geçiş sağlanabiliniyor. Özel yazılımını bilgisayarınıza yüklediğinizde ne yapabileceğinizi tüm ayrıntısına kadar ekrandan görebiliyorsunuz. Tabi bu özelliklerin çoğu demo yani 500 nefesten sonra fabrika moduna dönecek ve beğendiğin, kullanmak istediğin modulleri satın alıp yükleyebileceksiniz.

Mid de kullanılan malzeme kaliteli, elinize alır almaz hissedebiliyorsunuz yani kolay kolay aşınıp deforme olmayacak bir cihaz. Hafif bir ürün olması insanı  ilk başta şüpheye düşürüyor, bu bakış Mid 'i kullanana kadar sürüyor :) Açıkçasıçok beğendim görünüşü çok güzel olmasa da buharı ve boğaza vurumu çok başarılı..Özellikle joystick mantığı ve hissiyatıda keyifli :) Bir tek ekran olayı lazım evic teki gibi digital gösterge olmalıymış.

Bu arada https://www.midseries.com/en/store linkinde moduller satılıyor. Hem değişik seçenekleri içeren kitler halinde hem de tek tek satın alınabiliniyor. Bana göre kit hali daha ekonomik. Seçeneklerden Platinum en mantıklısı gibime geliyor..Biraz daha inceleyeyim sonra karar veririm henüz 500 nefes hakkımı tüketmedim :)

Görüşmek üzere

Sevgiler
Aylin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder