13 Ocak 2014 Pazartesi

eCom Detaylı İnceleme

Ovale Ecom'u çok beğendiğimi söylemeliyim bir kaç kez denemem ve incelemem sonucunda bir çok elektronik sigarada yaşanılan sorunların üstünden gelinmiş ve kişiye has bir kullanım kolaylığı tanıyor..Sanıyorum ki en kısa zamanda benimde olacak :)

MOD elektronik sigara eCom’da hava girişinin şiddeti ayarlı ve kontrollü bir özelliğe dönüştürülmüş.. çünkü hepimiz bağımsız bireyler olarak ayrı ayrı tercihlere sahibiz. Bazısı uzun çeker, bazısı kısa vuruş alır; MOD elektronik sigara eCom’un sıfırdan geliştirilen buharlaştırıcı kılıfı kaliteyi daha da arttırıyor..Kılıfa entegre edilen yarım ay şeklindeki valf ile kendinize en uygun üç nefes çekme modundan birini seçebilirsiniz: ağır ve derinden nefes çekme, orta sertlikte nefes çekme ve kısa/çabuk nefes çekme ayarları ile en kaliteli buhar keyfi garanti! Hava girişinin şiddetini ayarlamak da çok kolay – ağızlık çıkarılır, MOD elektronik sigara eCom’la beraber gelen ayar anahtarı ile yarım ay biçimli valf döndürülür ve ağızlık yerine takılır. 

eCom nefes ayar seçenekleri
 Nefes çekim ayarı ağır ve derinden nefes çekme, orta sertlikte nefes çekme ve kısa/çabuk nefes çekme ayarları olmak üzere 3 seçeneksunuyor. Ayar anahtarı ile resimde görüldüğğü şekilde ayarlayarak kendi isteiğiniz tarzda bir çekim sağlayabiliyorsunuz.

eCom likit dolumu
 Likit dolumunda dikkat etmeniz gereken ortada bulunan hava deliğine değilde resimde görüldüğü gibi yan delikten dolum yapılıyor.

Yeni c2 atomizer kafası diğer değiştirilebilinir atomizer kafalrına göre biraz daha iri bir arkadaş ve sadece ecom ile kullanılabiliniyor.. Yani tüm parçalar şuan sadece ecom elektronik sigara ile kullanmanız mümkün parçalar ile uyumlu başka bir model şuaniçin piyasada yok..
Bana kalırsa C2 atomizer tutarsa daha yeni bir çok model gelir..
ecom voltaj ayarı

Voltaj değişimini 3 sn ye gibi bir süre led düğmesine basılı tutunca VW ışığının yandığını görürsünüz. 5 sn sonra vv ışığı, vw ve vv ışığı da yanacaktır. Ecom'ı açıp kapadığınızda en son hangi ayarı seçti iseniz oradan başlayacaktır.

 Keyifli kullanımlar..:)

Sevgiler
Aylin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder