10 Ocak 2014 Cuma

Ego Pil Çeşitleri ve Kombinasyonları


Ego tip model diyorum ama bunu size tam olarak anlatmadım sanırım..ego tip piller dahili pile sahiptir. Ve otomatik bir model olabileceği gibi led düğmesi (ateşleme) ile manuel olarak tasarlanan modelleri mevcuttur..Piyasada daha çok manuel modeller bulunmaktadır.

                                             Ego bataryaların değiştirilebilinir  gerilim ayarı olan modellerin yanında , kullanım süresi için önemli olan 650 mah, 900 mah, 1100 mah, 1300mah ve üzeri pil gücü çeşitliliği bulunmaktadır.

     
ego geçişli şarj -passthrough
 Bazı ego tip pillerin geçiş özelliği vardır yani şarj olurken kullanabilirsiniz ..aksi halde ego piller özel şarj cihazları kullanılarak şarj edilebilinir..

Bu pillerin ağız kısmına dikkat ederseniz 510/ ego diye bahsettiğimiz durumu anlayabilirsiniz..Bu durumda kullanacağınız atomizer türünün dişi girişe sahip olması gerekmektedir.
evod bcc ve ego pil

En basitinden ego T modelinizi , sadece atomizer ünitesini değiştirerek bir üst modeli olan ego C 'ye dönüştürebilirsiniz veya ego pilinizin şarjının daha uzun sürmesini isityorsanız yüksek mahlı bir pil alarak , atomizer ünitesi olarak evod bcc clearomizer ile bambaşka bir görünüm ver performasn sahibi olabilirsiniz..

Ego piller ile black mamba, ce4, ce 5, ce6, smoketech dct cartomizer ...vb. gibi ünitelerle değişik esigara varyasyonları oluşturabilirsiniz..
Ego'nuza sahip çıkın diye kötü bir espri bile yapabilirsiniz :)

Sevgiler 
Aylin








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder