24 Ekim 2013 Perşembe

Atomizer / Buharlaştırıcı Sistemleri- Clearomizer


Elektronik sigara üreticileri, Clearomizer'leri Cartomizer'lerin şeffaf versiyonları olarak tanımlıyorlar. Genellikle içerisini gösteren şeffaf malzemeden yapılırlar ve esigara kullanıcısı tankın içini görür. Cartomizer’lerin aksine büyük bir likit emici malzemeyle dolu olmak yerine, elektronik sigara içerisinde ki likiti buharlaşma odasına taşıyan bir silika fitilden oluşur. 1 - 5 ml arasında hazneye sahip versiyonları mevcuttur. CE4-5-6, Vivi Nova, bilinen modelleridir.

İlk favorim Vivi Nova'ydı. Delirium Protank'ı keşfetmemle Vivi Nova mazide kaldı. Çünkü Protank ile Evic birbirlerini hem görsel olarak hem de performans olarak çok iyi tamamlıyorlar, akıtma, sızma gibi bir durum söz konusu dahi değil. Buhar yoğunluğu, aroma tadını vermesi açısından güzel bir ikili...Cartomizerler bir kaç parçadan oluşuyor (ana gövde yani tank; atomizer kafası ve kilit kapağı) ...Tankın ortasında kalan silindir kısım ile cam arasında kalan yerden likit dolumu yapmanız gerekli..yani silindirik yapı içine likit damlatmamaya özen gösterdiğinizde bekelentinizi fazlası ile karşılayacaktır.

Protank biraz fiyatı yüksek olan bir clearomizer ama verdiğiniz her kuruşa değiyor. Uzun süre performans alabiliyorsunuz ki bu elektronik sigara dünyasında çok olan bir durum değildir..www.esigaratamam.com da fiyatları daha cazip ..hep diyolarki hiç elektronik sigara kullanmamış biri evic kullanmasın daha çok tecrübeliler tercih etsin diye ; bu düşünceye hiç katılmıyorum  bence ilk kullanım içinde evic çok ideal bir ürün iki menü geziyorsunuz olay bitiyor ama tabi buharlaştıcı kafaları biraz uğraştırabilir ki internette veya aldığınız sitede size nasıl kullancağınızı üşenmeden anlatılıyor veya videolarda gösteriliyor...
Benim muhteşem ikilim :)
Güzel ama değil mi :)

Sevgiler
Aylin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder